Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Network One Distribution a scăpat de sechestrul asigurător

Distribuitorului electro-IT Network One Distribution (NOD), deținut de omul de afaceri Iulian Stanciu, i-a fost ridicat sechestrul asigurator instituit la sfârșitul lunii iunie de către Direcția Națională Anticorupție (DNA).
Iulian Stanciu_Director General eMAG_1

Sechestrul a fost ridicat prin decizia de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

„Am trecut prin mai multe etape în ultimele două săptămâni. La început am fost foarte surprinși. Apoi am depus eforturi mari de colectare de date și documente prin care să arătăm instanței că firma este a mea și că măsurile nu erau justificate în cazul nostru”, a declarat Iulian Stanciu, proprietarul Network One Distribution.

„Compania NOD a fost construită de mine de la înființare până în anul 2012 și toate deciziile de dezvoltare strategică mi-au aparținut exclusiv în tot acest timp. Din 2012 am achiziționat și restul de acțiuni, NOD devenind o companie deținută 100% de mine”, a mai declarat Stanciu.

Network One Distribution este unul dintre cei mai mari distribuitori electro-IT din România, cu afaceri de 209 milioane euro în 2014. În prezent, compania desfășoară operațiuni pe piețele din România și Moldova şi are o echipă de peste 240 de angajaţi.

Compania s-a aflat sub sechestru asigurator după ce procurorii DNA ,,Sebastian Ghiţă controlează încă, direct sau indirect (prin interpuși – 23 persoane fizice) 54 de firme pe care le-a deținut până în anul 2012”, firme printre care s-ar număra și NOD. Acuzație respinsă de Iulian Stanciu, CEO-ul NOD.

Citește și – Iulian Stanciu: Sunt menționat ca interpus al lui Sebastian Ghiță, ceea ce nu corespunde realității

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii