Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Netopia Payments estimează o creștere de peste 50% a numărului de utilizatori, datorită noii versiuni a aplicației mobilPay Wallet

Netopia Payments, procesator de plăți electronice, a lansat versiunea 2.0 a aplicației mobilPay Wallet. Compania estimează o creștere de peste 50% a numărului de utilizatori odată cu lansarea noii versiuni.
mobilPay Wallet

Odată cu noua versiune, comercianții vor putea accepta mult mai ușor plățile realizate cu mobilPay Wallet, prin scanarea unui cod QR disponibil la casele de marcat sau în pagina de plată securizată.

Noua versiune mobilPay Wallet cuprinde noi funcționalități, iar partenerii acesteia pot pune la dispoziția utilizatorilor oferte personalizate disponibile doar pentru clienții care achită cu mobilPay Wallet.

Pe lângă cardurile Visa și Mastercard, de debit sau de credit, care puteau fi adăugate în aplicație încă din versiunea anterioară, utilizatorii pot adăuga de-acum și cardurile de loialitate de la diverși comercianți din piață.

Clienții noștri pot beneficia de acum de reducerile cardurilor de loialitate, fiind suficient să deschidă aplicația, să acceseze zona Loialitate și să prezinte cardul comerciantului în al cărui magazin se află”, declară Antonio Eram, CEO și fondator al Netopia.

Datele Netopia arată că utilizatorii mobilPay Wallet aleg să plătească cel mai mult în mediul online, prin scanarea codului QR din pagina de plată a celor peste 4.000 de comercianți parteneri. Tranzacțiile online reprezintă peste 45% din totalul plăților. Pe locul al doilea se află plata facturilor direct din aplicație, cu un procent de 25%, urmată de plata prin Scan & Pay în magazinele fizice (Carrefour, Selgros, Cora, Chopstix) care reprezintă aproape 10% din totalul tranzacțiilor. Achizițiile biletelor de transport în comun direct prin mobilPay Wallet reprezintă peste 15%, orașul cu cel mai mare procentaj fiind Cluj-Napoca.

Potrivit datelor companiei, suma medie a tranzacțiilor efectuate prin mobilPay Wallet este de 102.4 lei. Cele mai multe plăți realizate prin aplicație sunt cele pentru facturile online, taxe și impozite, urmate de plata comenzilor pentru livrarea mâncării, plata biletelor la diverse evenimente, a biletelor de avion sau a costurilor de întreținere.

Noua versiune a aplicației mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android.

Netopia Payments este cel mai mare procesator de plăţi electronice de pe piaţa locală. Compania 100% românească are peste 4.000 de comercianţi care îi folosesc serviciile şi soluţiile pentru plăţi mobile, tranzacţii online cu carduri bancare, Bitcoin sau prin SMS.

În 2013, compania a lansat mobilPay Wallet, o soluție complet gratuită pentru utilizatori, iar plățile se fac instant din aplicație sau prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat sau pe pagina de plată online.

Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Selgros, Carrefour Express Pronto și Cora, facturi de telefonie, internet și TV (Orange, Vodafone, UPC, Telekom Fix), facturi de utilități, reîncărcarea de cartele prepaid, transport public în diferite orașe ale țării, parcări, întreţinere la bloc sau la restaurante. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la peste 4.000 de comercianți online, printr-o scanare de QR.

lansat

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii