Cautare
, Contributor

Telecom |
|

Netopia, creştere de 20% a tranzacțiilor în T1

plati_mobil.jpg
Netopia mobilPay, procesator de plăţi online prin card şi cu telefonul mobil, a înregistrat o creştere de 20% în numărul de tranzacţii cu cardul efectuate prin platforma mobilPay în primul trimestru al acestui an, față de aceeași perioada a anului trecut,  ajungând la 500.000 de tranzacții.

În ceea ce privește valoarea, tranzacţiile efectuate prin platforma mobilPay au fost cu 40% mai mari în comparație cu aceeaşi perioadă a anului trecut.

Referitor la piaţa locală de plăţi online cu cardul, aceasta a ajuns la 6 milioane de tranzacţii în anul trecut şi la valoarea de 260 de milioane de euro.

 În primele trei luni din 2012, procesatorul de plăţi online prin card a efectuat peste 400.000 tranzacţii prin platforma mobilPay, iar pe parcursul anului trecut 1,9 milioane.

“Pentru acest an estimăm că piaţa de profil va ajunge la 7,5 milioane de tranzacţii, cu aproximativ 25% mai mult faţă de anul precedent, pe fondul creşterii încrederii românilor în siguranţa plăţilor online şi a numărului de comercianţi care introduc şi promovează această metodă de încasare”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

,,În primul trimestru al acestui an, cea mai mare tranzacţie procesată de Netopia mobilPay a fost de 3.900 de euro, pentru echipamente foto. De asemenea, în aceeaşi perioadă am înregistrat şi câteva tranzacţii pentru bilete de avion, fiecare în valoare de peste 2.300 de euro”, a mai spus Antonio Eram.

Totodată, conform acestuia, compania a avut și câteva tranzacții prin care un comerciant înscris în platforma NetopiamobilPay a vândut trei pachete de software de circa 3.000 de euro fiecare.

Cea mai mare valoare procesată anul trecut prin intermediul serviciului mobilPay a fost de 6.300 de euro, pentru un pachet turistic.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii