Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Netflix va produce un serial inspirat din romanul „Un veac de singurătate”, de Gabriel Garcia Marquez

Platforma de streaming Netflix a achiziţionat drepturile de ecranizare asociate romanului „Un veac de singurătate”, de Gabriel Garcia Marquez, ce va fi adaptat sub forma unui serial TV, informează Agerpres. Proiectul va fi prima adaptare pentru televiziune a acestui roman.
Gabriel Garcia Marquez Portrait Session

Netflix va produce un serial în limba spaniolă pe baza acestui roman, apărut în 1967. Romanul „Un veac de singurătate” s-a vândut în peste 50 de milioane de exemplare la nivel mondial şi a fost tradus în 46 de limbi. Gabriel Garcia Marquez este laureatul Premiului Nobel pentru Literatură în anul 1982 și s-a stins din viață în 2014, la vârsta de 87 de ani.

Rodrigo Garcia şi Gonzalo Garcia Barcha, cei doi fii ai ilustrului romancier, vor fi producători executivi ai serialului, care va fi filmat cu precădere în Columbia.

În timpul vieții, Gabriel Garcia Marquez a evitat să vândă drepturile de ecranizare a romanului „Un veac de singurătate”, considerând că filmele au constrângeri de timp, fapt care ar împiedica o ecranizare profundă, la înlțimea cărții sale.

VEZI PROFILUL TELESPECTATORILOR LA DIGI24 – PRIME-TIME

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii