Cautare
, Contributor

Social media |
|

Netflix și-a dublat investiția în Marea Britanie 

Netflix şi-a dublat investiţia în Marea Britanie, ajungând la un miliard de dolari în 2020.  
Netflix

În ciuda dificultăţilor legate de pandemie, gigantul american de streaming înregistrează sume impresionante, potrivit AFP. Cheltuielile Netflix pentru filme şi seriale pe teritoriul britanic au crescut, potrivit unui purtător de cuvânt al grupului.

În total, 50 de programe au fost finanţate de Netflix anul acesta, precum celebrul serial “The Crown” despre familia regală britanică.

Marea Britanie este o piaţă incredibil de importantă pentru Netflix şi suntem mândri că am suplimentat investiţiile“, potrivit purtătorului de cuvânt. “<The Crown>, <Sex Education> şi <The Witcher> se află printre producţiile britanice care vor fi urmărite de lumea întreagă“, a adăugat el.

Potrivit The Guardian, Marea Britanie este cel mai important centru de producție după Statele Unite pentru Netflix care ar fi cheltuit 17 miliarde de dolari anul acesta în toată lumea pentru programele sale. 

În total, cheltuielile pentru producţii de film şi seriale din Marea Britanie se ridică al 3,7 miliarde de lire sterline în 2019, potrivit cifrelor oferite de asociaţia care se ocupă de sectorul cinematografic. 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii