Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Netflix lansează ELITE, un nou titlu original

Lumea ELITE este marcată de probleme care au legătură cu maturizarea, relațiile, luptele dintre clase, iubirea, dar și crima. Noul serial Netflix va avea lansarea pe 5 octombrie 2018.
 aboneaza-te
Shot_12_PARTY_DAY_02_1110.CR2

Noul serial reunește trei actori din La Casa de Papel – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente – dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla, Miguel Bernardeau, Arón Piper, Ester Expósito, Mina El Hammani, Álvaro Rico și Omar Ayuso.

ELITE este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramón Salazar (Sunday’s Illness, Three Steps Above Heaven) și Dani de la Orden.

Las Encinas este cea mai exclusivistă și apreciată școală din Spania, unde elitele țării își trimit copiii să studieze. Tot aici ajung să studieze și trei tineri din clasa de mijloc, după ce școala acestora se dărâmă, iar Consiliul Local decide să distribuie elevii în celelalte instituții școlare aflate în zonă. Cei trei tineri credeau inițial că sunt norocoși, însă vor afla în curând că nu totul e așa cum pare.

Serialul este format din opt episoade și este produs de Zeta Audiovisual (Ahora o Nunca, Three Steps Above Heaven, I Want You).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii