FacebookTwitterLinkedIn

Filmul poate fi vizionat integral pe Netflix, fără cont și fără angajamente – nu este nevoie de abonament – și cu toate beneficiile: calitatea maximă a imaginii și a sunetului și fără publicitate, notează Media Expres.

Animația “Klaus” poate fi urmărită pe computer sau pe un browser Android folosind ultima versiune de Chrome la adresa de internet netflix.com/Klaus.

„Klaus” este comedie animată regizată de co-creatorul „Despicable Me”, Sergio Pablos. Pentru versiunea în limba română, vocile au fost interpretate, printre alții, de Anca Sigartău, Mioara Ifrim, Alexandru Georgescu și Ionuț Grama.

Când Jesper iese în evidență ca cel mai slab elev al academiei poștale, el este staționat pe o insulă înghețată la nord de cercul polar arctic, unde localnicii, veșnic învrăjbiți, de abia schimbă o vorbă, darămite să își trimită scrisori. Jesper aproape că renunță, dar găsește o aliată în profesoara Alva și îl descoperă pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o casă plină de jucării lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, tradiții magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri.

Comedia animată de sărbători îi are în distribuție printre alții pe actrița americană Joan Cusack și canadienii Will Sasso și Norm Macdonald.

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune cu distribuție prin internet, cu mai mult de 158 de milioane de abonați în peste 190 de țări. Serviciul distribuie seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate, contra unui abonoament lunar cuprins între 7,99 și 11,99 de euro.