FacebookTwitterLinkedIn

Documentarul conține imagini și interviuri din timpul pregătirilor, ca și drumul de la conceptul creativ la mișcarea culturală pe care a generat-o, notează Media Expres. Producția originală Netflix este difuzată la nivel global.

Prima femeie de culoare care a deschis concertul de la Coachella, “Homecoming” este un omgagiu adus personalităților afro-americane care au inspirat-o pe Beyoncé, printre care absolvenții HBCU Toni Morrison, Alice Walker, activista Marian Wright Edelman și sociologul W.E.B. Du Bois, alături de Nina Simone, Maya Angelou, Chimamanda Ngozi Adichie și Audre Lorde, cât și tatăl ei, Mathew Knowles, absolvent al Universității Fisk.

Filmat timp de opt luni, documentarul o urmează pe artista de talie mondială în timp ce se întoarce pe scenă după nașterea gemenilor ei și se concentrează pe crearea spectacolului revoluționar, care a presupus patru luni de repetiții cu formația, urmate de patru luni de repetiții de dans cu peste 150 de muzicieni, dansatori și alte activități creative – toate fiind selectate de artistă.

„Foarte mulți oameni extrem de educațp și inteligenți sunt absolvenți ai colegiilor și universităților istorice de culoare, inclusiv tatăl meu”, spune Beyoncé în film. „Există ceva incredibil de important în ceea ce privește experiența HBCU care trebuie să fie sărbătorită și protejată”.

Filmul include, de asemenea, remake-ul piesei “Before I Let Go” de Frankie Beverly si Maze, un clasic R&B din 1981, care este interpretată de obicei la jocurile HBCU. Single-ul va fi disponibil pe coloana sonoră a filmului “Homecoming: The Live Album”, publicat la 17 aprilie de către Parkwood Entertainment și Columbia Records.

“Homecoming: Un Film de Beyoncé” a fost regizat și produs de Beyoncé Knowles-Carter. Ed Burke a fost co-regizor. Steve Pamon și Erinn Williams sunt producători executivi.

PUBLICITATEA COMPANIILOR FARMACEUTICE PE TELEVIZIUNE – TRIMESTRUL I 2019

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 148 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi.

Parkwood Entertainment este o companie de divertisment și management fondată de artista de divertisment și de antreprenoarea Beyoncé în 2010. Cu sediul central în New York, compania deține divizii în producția de muzică și video, management, marketing, digital, creativ, filantropie, modă, publicitate și o casă de discuri.

Sub numele original, Parkwood Pictures, în 2008, compania a lansat filmul “Cadillac Records” (2008), în care Beyoncé a jucat și co-produs. Compania a lansat, de asemenea, filmul “Obsessed” (2009), cu Beyoncé ca actriță și producător executiv. Parkwood Entertainment a produs turneul World Car Tour Show (2013-2014) și turneul The Formation World Tour (2016) și a co-produs turneul ON THE RUN TOUR (2014) și ON THE RUN II (2018).