Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Netflix a anunțat o nouă serie “The Expanding Universe of Ashley Garcia”

Netflix a anunțat producția unei noi comedii de acțiune pentru întreaga familie, de inspirație latină, în 16 episoade, “The Expanding Universe of Ashley Garcia”, creată de Mario Lopez și Seth Kurland („Friends”), informează Media Expres.
 aboneaza-te
NETFLIX

Seria prezintă aventurile tinerei Ashley Garcia, singura ingineră din lume în robotică și rachte în vârstă de numai 15 ani și jumătate, care este angajată la NASA și care se mută în SUA împreună cu Uncle Victor, un fost fotbalist devenit antrenor de liceu, notează Media Expres.

Seria o are în rolul principal pe debutanta Paulina Chavez (foto), iar actorul și cântărețul Jencarlor Canela („Telenovela”, „Grand Hotel”) joacă în rolul lui Victor.

“The Expanding Universe of Ashley Garcia” completează portofoliul Netflix de seriale de acțiune cu copii și relații de familie care mai include printre altele „No Good Nick” de David H. Steinberg și Keetgi Kogan, „Alexa & Katie” de Heather Wordham (două sezoane în streaming, cu al treilea în producție), cât și seriile aflate în producție „Malibu Rescue” de Jed Elinoff și Scott Thomas,”Family Reunion” de Meg DeLoatch, ”Team Kaylie” de Tracy Bitterolf și Pamela Eells O’Connell, și „The Baby-Sitters Club” de Walden Media și Michael De Luca.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii