FacebookTwitterLinkedIn

Noile episoade vor fi realizate de Baran bo Odar și Jantje Friese, creativii din spatele primului sezon al seriei. Pe parcursul episoadelor din sezonul doi vor apărea noi personaje și vor fi explorate noi perioade de timp, atât din trecut, cât și din viitor, notează Media Expres.

La fel ca în cazul primului sezon, toate episoadele au fost scrise de către Jantje Friese, regizate de Baran bo Odar și produse de Wiedemann & Berg Television, avându-i ca producători executivi – pe lângă Friese și Odar – pe Quirin Berg și Max Wiedemann.

CELE MAI VÂNDUTE CĂRȚI ALE ANULUI

Din distribuția noului sezon vor face parte și nume noi: Sylvester Groth, Winfried Glatzeder și Sandra Borgmann, care se vor alătura celor din primul sezon – Louis Hofmann, Jördis Triebel, Lisa Vicari și Oliver Masucci.

Jantje Friese și Baran bo Odar, absolvenți ai Universității de Televiziune și Film din München, lucrează împreună încă de la debutul regizoral al lui Odar, “The Silence”. Cel mai recent film lansat de cei doi este “Who Am I – No System Is Safe”, cu Tom Schilling și Elyas M’Barek. Thrillerul a fost apreciat la ediția din 2014 a Festivalului Internațional de Film din Toronto și a fost un adevărat succes în Germania, unde a fost premiat cu trei premii German Film Awards și cu premiul Bambi pentru cel mai bun film german.

PUBLICITATEA ÎN PRINT ÎN PERIOADA IANUARIE – MAI 2018 – DE VĂZUT!

Odar, care a fost inclus în topul Variety “Zece regizori de urmărit”, și-a făcut debutul la Hollywood cu “Sleepless”, în care joacă Jamie Foxx și care a avut premiera pe 9 martie 2017. După ce au scris și regizat cele zece episoade ale “DARK”, serial care a câștigat mai multe premii Grimme Awards și care are o mulțime de fani în întreaga lume, Jantje Friese și Baran bo Odar lucrează în prezent la cel de-al doilea sezon al serialului. De asemenea, ei vor produce în continuare noi seriale și proiecte pentru Netflix.

Quirin Berg și Max Wiedemann au fondat Wiedemann & Berg în 2003, aceasta devenind una dintre cele mai de succes companii de producție din Germania. “Lives of Others”, primul lungmetraj al companiei, a câștigat Premiul Oscar pentru Cel mai Bun Film Străin. Au urmat și alte titluri de succes, printre care și “Who Am I – No System Is Safe”, realizat de Baran bo Odar și Justyna Muesch. Cea mai recentă comedie produsă de Wiedemann & Berg, ”Willkommen bei den Hartmanns”, a avut un succes răsunător în Germania, în 2016, ajungând la 3,6 milioane de bilete vândute.

IATĂ SITE-URILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE! 

În 2010, cei doi producători au fondat Wiedemann & Berg Television și au început să producă o gamă largă de filme, mini-serii și seriale pentru stațiile de televiziune din Germania. În timp, au ajuns să producă și primul serial original realizat de Netflix în Germania. Cei doi producători au fost premiați de-a lungul timpului cu premii Oscar, BAFTA, César, European Film Awards, LA Critics Award, Bambi, Bavarian Film Awards, German Television Award, German Film Awards, Grimme Award și Magnolia Award.

Netflix este liderul global al distribuției de filme, seriale și documentare de televiziune prin internet, cu peste 125 de milioane de abonați în 190 de țări.