Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Netflix anunță sfârșitul serialului „House of Cards”, în vara anului 2018

Serialul „House of Cards” se va încheia în vara anului 2018, la finalul celui de-al VI-lea sezon, au anunțat luni reprezentanții platformei de streaming Netflix, la doar câteva ore după ce protagonistul acestui film, Kevin Spacey, a fost acuzat că a hărțuit sexual un adolescent în anul 1986, informează AFP, conform AGERPRES.
house-of-cards

„Al șaselea sezon va fi ultimul”, au anunțat Netflix și compania Media Rights Capital, care este co-producător al serialulul. Filmările pentru acest ultim sezon au început de curând.

O sursă din rândul producătorilor a spus însă că sfârșitul anunțat al serialului „House of Cards” nu are „nicio legătură cu dezvăluirile de duminică”. Actorul Anthony Rapp, unul dintre protagoniștii noului sezon al francizei de televiziune „Star Trek”, a anunțat, duminică, că actorul Kevin Spacey l-a hărțuit sexual în 1986, pe când el avea vârsta de 14 ani.

Kevin Spacey a reacționat foarte repede la această acuzație, prezentându-și scuze publice și dezvăluind, în același timp, că este gay, lucru care a stârnit numeroase critici în rândul opiniei publice.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii