Cautare
, Contributor

Macroeconomie |
|

Nestlé România si partenerii săi vor să creeze 2.500 de locuri de muncă pentru tinerii din România

Nestlé continuă inițiativa Nestlé Needs YOUth lansată în noiembrie anul trecut, invitându-și partenerii să adere la ”Alliance for Youth”, prin care își propun să creeze peste 2.500 de oportunități profesionale destinate tinerilor români.
Herve De Froment, Nestle

Până acum, semnatarii alianței în România sunt Adecco, Cargill, CHEP, DS Smith, Ernst & Young, Google, Nielsen, Publicis, FM Logistic, Grup Șapte, SPAR BIP și Titan.

Prin iniţiativa Nestlé Needs YOUth,  108 tineri din România au beneficiat de joburi și stagii de practică sau traineeship ca parte din echipa Nestle România. Pentru a duce la un alt nivel această iniţiativă, parte a unui program la nivel european, a fost creată ”Alliance for Youth” menită să creeze 100.000 de locuri de muncă şi oportunităţi de training pentru tinerii din întreaga Europă.

În România, ”Alliance for Youth”, ce vizează crearea a peste 2.500 de oportunităţi de job, 200 de stagii de practică și traineeship, precum și susținere în consilierea profesională, alături de centre universitare din România.

”Prin ”Alliance for Youth”, prima mișcare pan-europeană inițiată de mediul de afaceri, dorim să ne reunim forțele cu partenerii noștri pentru a oferi un sprijin binevenit tinerilor privind integrarea lor pe piața muncii din România. Este deosebit de important pentru generația tânără să beneficieze de susținere și ghidare în alegerea parcursului profesional, iar noi suntem aici pentru a-i ajuta.” a declarat Hervé de Froment, Director General Nestle România.

Nestlé este lider mondial în industria alimentară, fiind prezent în 86 de țări, cu un număr de 447 de fabrici și 333.000 de angajați. Prin misiunea companiei “Good Food, Good Life”, Nestlé se angajează să îmbunătățească calitatea vieții consumatorilor în fiecare zi, în întreaga lume, oferindu-le o varietate de produse, ca parte dintr-un stil de viață echilibrat. Compania a intrat pe piață din România în 1995, în momentul de față având 1000 de angajați în București și în Timișoara, unde este localizată fabrica Nestlé.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii