Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Nestle, investiție de 2,6 miliarde de dolari în vederea preluării unui producător de tratamente împotriva alergiei la arahide

Reprezentanții grupului elveţian Nestle au anunțat că grupul va prelua totalitatea acţiunilor la compania biofarmaceutică americană Aimmune Therapeutics, în ideea de a dobândi un produs ce reduce reacţiile alergice la arahide.
 aboneaza-te
shutterstock_381293695

În acest sens, Nestle, care deţine deja 25,6% din capitalul Aimmune Therapeutics Inc, va plăti 34,50 dolari pentru fiecare acţiune a companiei americane, o primă de 174% comparativ cu cotaţia înregistrată vineri seara de titlurile Aimmune Therapeutics, transmite Bloomberg.

Oferta evaluează compania cu sediul în California la 2,6 miliarde dolari, incluzând şi investiţia de 473 de milioane de dolari pe care Nestle a făcut-o deja în Aimmune.

Proprietarul Nespresso a precizat că produsul Palforzia, aparţinând Aimmune, este singurul tratament aprobat de US Food and Drug Administration care ajută la reducerea frecvenţei şi gravităţii reacţiilor alergice la arahide în rândul copiilor cu vârsta între 4 şi 17 ani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii