Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Nestlé, investiție de 100 milioane de dolari în producția de alimente

Reprezentanții Nestlé anunță planuri de investiții, printre care se numără și extinderea capacității fabricii de congelate din Carolina de Sud.
Arlington,,Va,-,May,19,,2019:,Nestle,Usa,-,Entrance

Așadar, oficialii companiei și-au propus adăugarea unei noi linii de producție și extinderea uneia deja existente în cadrul fabricii Gaffney ce produce alimente congelate sub brandurile Stouffer’s și Lean Cuisine, informează FoodBev Media.

„Categoria alimentelor congelate a crescut în ultimii ani, iar pandemia nu a făcut decât să impulsioneze acest trend. Pe măsură ce oamenii petreceau mai mult timp acasă, au redescoperit comoditatea, valoarea și gustul excelent al alimentelor congelate”, a declarat Nicole Caldwell, managerul fabricii Nestlé Gaffney, citat de FoodBev Media.

Anunțul privind investiția în această unitate vine la șase luni după ce compania a vorbit despre un proiect similar pentru fabrica de alimente congelate din Jonesboro, Arkansas, în special pentru producția de sandvișuri marca Hot Pockets.

Pentru perioada ianuarie –  martie 2021, gigantul alimentar a raportat o creștere organică de 7,7%, cu o creștere internă reală (RIG) de 6,4% și pricing de 1,2%. O creștere dublă față de estimările inițiale ale analiștilor, scriu cei de la Financial Times.

Potrivit reprezentanților companiei, cea mai mare contribuție la această creștere a adus-o segmentul de cafea, ce a avut un aport semnificativ al vânzărilor de capsule Nespresso, al brandului Starbusck, cât și al cafelei instant Nescafé.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii