Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Nestlé introduce plata prin SMS la automatele de băuturi calde

Nestlé Professional introduce plata prin sms la automatele de băuturi calde Nescafé Alegria.
shutterstock_356428991

Instalarea primelor automate de acest tip a fost făcută în București, Bacău, Cluj și Sibiu, urmând ca această metodă să fie extinsă și în alte orașe din țară până la finalul anului.

Afacerile Nestlé România au crescut cu 7% în 2015

Achiziționarea unui produs Nescafé Alegriaa se va face prin trimiterea unui SMS la un număr scurt predefinit. Taxarea se va realiza în momentul în care clientul primește un SMS de confirmare. În câteva secunde de la primirea acestui mesaj, creditul va fi afișat pe automatul de cafea, iar selecția produsului trebuie realizată în maxim un minut de la afișarea creditului încărcat prin SMS. Costul cafelei va fi inclus pe factura emisă de operatorul de telefonie mobilă, în cazul abonaților, sau va fi retras din creditul existent în cazul utilizatorilor de cartele prepay.

15 despre 2015: 15 evenimente de pe piața bunurilor alimentare în 2015

Ovidiu Tunaru, Nestle Professional„Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri vom implementa plata prin SMS, foarte ușor de utilizat și extrem de utilă atunci când o persoană nu are bani numerar. Avem în plan ca până la finalul anului să ajungem până la 500 de puncte de vânzare cu plată prin SMS”, declară Ovidiu Tunaru, Country Manager, Nestlé Professional România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii