Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Shopping |
|

Nespresso România își extinde activitatea prin intermediul a patru magazine

Gama de aparate Nespresso va fi disponibilă spre cumpărare în cadrul a două libării din București, precum și în două magazine destinate designului.
Nespresso

Din luna noiembrie, iubitorii de carte, ceai, muzică și pasionații designului pot achiziționa produse din gama de aparate Nespresso, în librăriilor Cărturești Verona și Cărturești Băneasa, dar și în magazinele Molecule F Concept Store și BoConcept Store România.

La dispoziția clientului sunt puse trei modele din gama de aparate Nespresso, și anume Inissia, Pixie și Lattissima Touch, o îmbinare între design inteligent și tehnologie de ultimă generație și ușurință în utilizare.

„Ne bucurăm că avem ocazia de a le oferi tuturor pasionaților de frumos experiența cafelei perfecte, savurată în tihna propriei case. Prin intermediul acestor curatori ai eleganței contemporane, regăsită fie într-o muzică bine aleasă, în literatura de înaltă calitate, într-o piesă excepțională de design românesc ori într-un spațiu decorat armonios, vă invităm, așadar, la răsfăţ de înaltă calitate, alături de o cafea mereu excepţională, în magazinele partenere”, declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.

Nespresso este un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională şi serviciile de înaltă clasă. Universul Nespresso aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generație, cafea prăjită și măcinată de cea mai înaltă calitate, ambalată în capsule și servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso.

Sortimentele de cafea Nespresso Grands Crus sunt disponibile în Boutique-ul Nespresso din Calea Dorobanţilor.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii