Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Nespresso deschide primul Boutique din București

Nespresso va deschide primul Nespresso Boutique, care oferă o experiență de referință în categoria retail-ului de lux.
 aboneaza-te
marineci-Nespresso-comunicat_de_presa-004

Nespresso Boutique va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 20:00, în zona Calea Dorobanți și este conceput de o echipă internațională de arhitecți și designeri, în strânsă colaborare cu echipa centrală Nespresso din Lausanne.

“Lansarea primului Nespresso Boutique în România marchează un moment important, pe care pasionaţii cafelei l-au așteptat cu entuziasm. Scopul nostru este de a oferi mai mult decât un gust extraordinar, oferim un loc în care aroma, expertiza și ambianța se întâlnesc într-o experiență senzorială captivantă, inegalabilă”, declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.

Clienții Nespresso Boutique se pot bucura de o zonă de degustare unde pot explora gama de 23 de sortimente de cafea Grands Crus, precum și edițiile limitate. Aceștia sunt ajutați să compare sortimentele de specialiștii în cafea.

 aboneaza-te
marineci-Nespresso-comunicat_de_presa-003

Într-o strategie unică de comercializare, extrem de utilă pentru satisfacerea exigenţelor consumatorilor, Nespresso şi-a dezvoltat modelul de business pe trei piloni: cafeaua, aparatele şi Clubul Nespresso, la dispoziţia clienţilor prin Nespresso Boutique.

Nestlé Nespresso S.A. este pionier şi nume de referinţă în domeniul cafelei de lux. Având sediul în Lausanne, Elveţia, Nespresso îşi desfăşoară activitatea în 62 de ţări şi are peste 10.500 de angajaţi. În 2014, compania a operat o reţea globală de vânzare cu amănuntul, formată din peste 400 de magazine exclusive, în 258 de oraşe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii