Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

Nereguli la Poșta Română, sesizate la DNA

Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale a trimis la DNA raportul Corpului de control privind Poșta Română, în care s-au sesizat probleme la procedurile prin care s-au achiziționat sisteme informatice, dar și la contracte de închiriere a spațiilor, potrivit Agerpres.  
Posta-Romana

“Compartimentul de Control și Audit din cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale a finalizat controlul desfășurat efectuat la C.N. Poșta Română S.A., în perioada 26.08 — 30.09 2016. Concluziile raportului au fost înaintate astăzi, 20 octombrie 2016, către Direcția Națională Anticorupție. Dintre aspectele supuse verificării, Corpul de control al MCSI a sesizat mai multe nereguli, dintre care precizăm: nereguli identificate la procedurile privind achiziția publică pentru IT&C; nereguli la încheierea contractelor de închiriere a spațiilor, cât și la derularea procedurii privind achiziția de mașini”, precizează (MCSI).

Ministerul Comunicațiilor a decis, în urma constatărilor, să sesizeze DNA.

“MCSI a decis, având în vedere constatările Corpului de control al ministerului, să sesizeze Direcția Națională Anticorupție, privind operațiunile sau actele ilicite, în legătură cu care au rezultat indicii de săvârșire a unor posibile fapte, care pot întruni elementele constitutive ale unor infracțiuni, urmând ca organul de urmărire penală să hotărască asupra existenței sau inexistenței infracțiunilor și asupra vinovățiilor”, precizează MCSI.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii