Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

NEPI va extinde și moderniza Brăila Mall

La finalizarea lucrărilor, programată la sfârșitul lui 2016, centrul comercial va ajunge la o suprafață totală de 57.250 metri pătrați închiriabili.
Braila Mall

„Obiectivul acestei investiții este de a aduce clienți9lor noștri din sud-estul țării în perioada următoare mai multe opțiuni de cumpărături și de petrecere a timpului liber prin îmbogățirea mixului de magazine și restaurante cu branduri de renume național și internațional”, afirmă Tiberiu Smaranda, directorul executiv NEPI.

NEPI ȘI OVIDIU ȘANDOR ÎNCEP A TREIA FAZĂ DIN THE OFFICE

Lucrările de modernizare au început în cursul acestei luni cu recondiționarea galeriei Carrefour, prima zonă deschisă publicului în cadrul centrului comercial, la inaugurarea sa la finalul anului 2007. Reprezentanții NEPI estimează finalizarea lucrărilor pentru luna martie.

VEZI CÂȚI BUCUREȘTENI VIZITEAZĂ LUNAR MEGA MALL

Tot în această lună a început și extinderea zonelor de food court și divertisment, care va fi dată în folosință în perioada următoare, iar galeria de retail va fi recondiționată trepat în perioada mai – noiembrie a acestui an.

AFLĂ CE LOC OCUPĂ BRĂILĂ ÎN TOPUL FORBES AL CELOR MAI BUNE ORAȘE PENTRU ORAȘE

Brăila Mall este deținut de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) și este situat în Judeţul Brăila, Sat Vărsătura, Comuna Chişcani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii