FacebookTwitterLinkedIn

Cea de-a treia etapă a lucrărilor de construcție a fost inițiată în primăvara anului trecut, suprafaţa de 18.500 de metri pătrați inchiriabili aferentă acestei faze fiind finalizată în 15 luni.

Cu o suprafață închiriabilă totală de 59.000 de metri pătrați inchiriabili, întregul proiect a fost finalizat în cinci ani, conform planului iniţial anunţat de dezvoltatori încă din anul 2012, fiind dezvoltat în trei etape distincte. Suprața închiriabilă este ocupată în proporție de 95%, purtându-se discuții pentru suprafețele disponibile.

Complexul are o capacitate de peste 5.000 de angajați, printre companiile prezente în acesta regăsindu-se companii precum National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, Yardi, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch, MOL.

Pe lângă designul de ultimă oră și funcționalitățile de top, «The Office» a fost gândit astfel încât să ofere flexibilitate în ceea ce privește posibilitățile de extensie, proiectul având capacitatea de a acomoda până la 1.000 de angajați pe un etaj”, spune Marius Barbu, Asset Manager în cadrul NEPI.

„The Office” susține că respectă în întregime standardele internaționale pentru clasa A, în ceea ce privește conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitățile, parcajele și eficiența energetică. Proiectul deține una din cele mai ridicate certificări de clădire verde la nivel național, BREEAM Excellent.

Serviciile oferite de complexul de birouri cuprinde de la unități bancare, la agenție imobiliară și de turism, la restaurante, brutărie, cafenea și wine bar. În atriumul cu piațeta interioară și în centrul de conferințe găzduit în „The Office” se organizează numeroase evenimente.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, fondator și CEO al firmei dezvoltări imobiliare Mulberry Development, cunoscută pentru dezvoltarea proiectelor „City Business Centre” (Timişoara) şi „The Office” (Cluj-Napoca). El a lansat, anul trecut, proiectul ISHO, un proiect imobiliar mixt, în curs de dezvoltare în Timișoara. Acesta este proiectat pentru 1.200 de apartamente, 50.000 de metri pătrați de birouri și un mix de servicii.

NEPI achiziționează, dezvoltă și gestionează centrele comerciale dominante din piețele europene emergente. Grupul și-a construit un portofoliu de proiecte imobiliare de retail și birouri în România și în alte cinci țări din regiune. Din portofoliul NEPI fac parte Mega Mall, Mall Promenada, Vulcan Value Center, CityPark, Shopping City Timișoara, Ploiești Shopping City, deva Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park și The LakeView din Bucureşti.