Cautare
, Forbes Staff

Imobiliare |
|

NEPI Rockcastle, investiție de 50 de milioane de euro într-un centru comercial din Târgu Mureș

NEPI Rockcastle pregătește lansarea unui nou complex comercial în Târgu Mureș, în 2018.
Constructii

În urma unei investiții de aproximativ 50 milioane de euro, noul centru comercial din Târgu Mureș va avea o suprafață închiriabilă de peste 50.000 mp și peste 1.500 de locuri de parcare.

La Târgu Mureș am remarcat că există nevoia unei destinații premium de retail, care să fie aliniată la profilul publicului din regiune. Prin această investiție, ne propunem să oferim vizitatorilor un centru comercial complet, un spațiu ultra-modern de cumpărături și divertisment, cu branduri internaționale aduse în premieră și opțiuni unice de petrecere a timpului liber”, spune Iuliu Bartha, Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Construcția va fi certificată ecologic, prin metodologia BREEAM, și va beneficia de un sistem de building management performant, ce va asigura un consum redus de energie. Terenul pe care va fi amplasat noul proiect de retail din Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 12 hectare.

Lucrările pentru construcția mall-ului din Târgu Mureș vor demara în prima parte a anului 2018, iar deschiderea centrului comercial este preconizată pentru al patrulea trimestru din an.  Proiectul va fi amplasat la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Calea Sighișoarei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii