FacebookTwitterLinkedIn

Început în martie anul acesta, acest proiect a atras o investiție de aproximativ 30 de milioane de euro. Extensia adaugă 21.000 de metri pătrați la suprafața existentă de 27.000 de metri pătrați, astfel că centrul comercial a ajuns să cuprindă peste 50 de spații comerciale.

Noul centru comercial este dispus pe două niveluri, cel de-al doilea, construit în cadrul extensiei, fiind dedicat exclusiv segmentului de divertisment – restaurante, cafenele, cinema și terasă exterioară. 

Extensia Shopping City Galați ridică investiția NEPI Rockcastle în Galați la aproximativ 70 de milioane de euro, una dintre cele mai mari din județ, și numărul de locuri de muncă la peste 600.

„Suntem alături de clienții noștri și ne îmbunătățim constant oferta plecând de la nevoile celor care ne trec pragul, iar extensia Shopping City Galați o dovedește”, spune Sebastian Mahu, Asset Manager in cadrul NEPI.

În prima etapă a proiectului de extensie, au deschis unități branduri de fashion (Pull&Bear, Bershka, Office Shoes, Hervis, Ecco, Stradivarius etc.) și de beauty (Sephora, ProfiHairShop, Yves Rocher, Gerovital, FlormarDouglas). 

Una dintre destinațiile vedetă ale acestei inaugurări este cinematograful multiplex Cinema City, dotat cu 8 săli 2D şi 3D, complet digitalizate, care, din 17 noiembrie, le va oferi clienților oportunitatea de a viziona producțiile cinematografice favorite. Mai mult, zona de restaurante și cafenele este îmbogățită cu noi destinații, precum Fuel Cafe, Yoyo Donuts, Pizza Hut și Starbucks”, au afirmat   Rockcastle.

Proiectul de extensie a Shopping City Galați va continua.