Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

NEPI Rockastle a inaugurat centrul comercial Shopping City Râmnicu Valcea, după o investiție de 40 mil. euro

Centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea, dezvoltat de NEPI Rockcastle, a fost inaugurat astăzi, în urma unei investiții de 40 de milioane de euro.
Shopping City Ramnicu Valcea

Proiectul găzduiește peste 70 de spații comerciale, pe o suprafață închiriabilă de 27.900 metri pătrați. Brandurile prezente în noul centru comercial sunt de modă și accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii. De asemenea, mall-ul include și o zonă de food court și spații de divertisment: loc de joacă, cazino și o terasă exterioară.

Printre magazinele prezente în noul centru comercial se numără New Yorker, Deichmann, Hervis, Altex, DM, Marionnaud, Jysk, Noriel, Top Shop, Various Brands, Bigotti, Gloria, Atmosphere, Marelbo, Paolo Botticelli, Benvenuti, English Home, Optiplaza, Anna Cori, Help Net, Contakt, KFC, Salad Box, Dabo Döner, Pizza Romana, Casa Românească, Spartan etc.

„Marcăm astăzi inaugurarea Shopping City Râmnicu Vâlcea, un centru comercial care conturează un an cu multe proiecte de anvergură pentru NEPI Rockcastle. Decizia de a investi în Râmnicu Vâlcea se datorează potențialului semnificativ al întregii regiuni (…). Shopping City Râmnicu Vâlcea nu este doar unul dintre cele mai importante centre comerciale din portofoliul companiei noastre, ci și cel mai important mall din regiune, prin oferta comercială și designul  clădirii”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Manager în cadrul NEPI Rockcastle.

Alături de brandurile inaugurate de Shopping City Râmnicu Vâlcea, astăzi își deschide porțile și hipermarketul Carrefour, cu o gamă de peste 50.000 de produse, o suprafață de vânzare de 7.500 de metri pătrați, având 300 de angajați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii