FacebookTwitterLinkedIn

City Park Mall se dezvoltă cu 40.000 de metri pătrați suprafață construită, în perimetrul ocupat momentan de parcarea exterioară. Din această suprafață, 21.000 de metri pătrați este suprafață închiriabilă.

”NEPI va investi 40 de milioane de euro în construcția noii aripi. Realizăm această investiție, cea mai mare pe zona de retail din Constanța de la începutul anului 2014, pentru a oferi clienților și partenerilor noștri o serie de facilități de ultimă generație, unice în regiune. Investiția are o importanță strategică nu doar pentru NEPI, ci și pentru Constanța. Proiectul are potențialul de a deveni un pilon pentru economia locală, atrăgând nu doar constănțeni, ci și turiștii de pe litoral, veniți din România și din afara țării”, declară Alin Burlacu, center manager City Park Mall.

Citește despre ansamblul de birouri The Office din Cluj, dezvoltat de NEPI și omul de afaceri Ovidiu Șandor

După încheierea lucrărilor, vizitatorii mall-ului își vor putea lăsa mașinile în noua parcarea subterană, ce va avea două niveluri, precum și la ultimul nivel, aflat pe acoperișul clădirii. În urma finalizării lucrărilor, City Park Mall va oferi vizitatorilor un total de aproximativ 1.400 de locuri de parcare.

Proiectul are două etape, prima având termen de predare în luna iunie 2015, lună în care va fi inaugurat cel mai mare multiplex din Constanța, care va fi, totodată, primul cinematograf cu tehnologie 4DX din afara Bucureștiului. Acesta va fi situat pe skylevel, în vecinătatea zonei de food court ce cuprinde o varietate de restaurante internaționale.

În urma finalizării celei de-a doua etape de dezvoltare, City Park Mall va oferi constănțenilor o sală modernă de fitness. În același timp, în mall vor fi inaugurate noi magazine care vor oferi o selecție extinsă de branduri de renume.

Din portofoliul NEPI mai fac parte mall Promenada, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia.,NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti, City Business Centre din Timişoara şi The Office din Cluj.