Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

NEPI inaugurează Galați Shopping City

Shopping_City_Galati_1.jpg
La  șase luni de la începerea construcției, Galați Shopping City a fost inaugurat astăzi.

Alături de hipermarketul Carrefour, în cei 33.000 de metri pătrați construiți, închiriați în totalitate, se regăsesc cele mai cunoscute branduri naționale și internaționale de fashion, încălțăminte, parfumerie, bijuterii, electronice și servicii printre care H&M, C&A, Deichmann, NewYorker, Altex, Intersport, Leonardo, Reserved, Domo, CCC, Puma, Killtec și Flanco. Pe lângă acestea, Shopping City Galați oferă vizitatorilor săi o zonă de food court, cafenele, distracție și relaxare.

„Shopping City Galați este o premieră atât pentru gălățeni, care se vor bucura de primul centru comercial modern, cât și pentru NEPI, care a reușit să construiască în timp record acest centru comercial, mai exact în șase luni”, a declarat Tiberiu Smaranda, Director de Dezvoltare NEPI România.

Amplasat pe Bd. George Coșbuc, principala axă nord-sud a orașului, mall-ul asigură clienților peste 1.400 de locuri de parcare, iar accesul este extrem de facil atât cu transportul public local cât și cu autoturismele personale din toate cele trei direcții: Bd. George Coșbuc, strada Henri Coandă și strada Naruja.

Peste 1.150 de locuri de muncă vor fi create odată cu deschiderea Shopping City Galați, atât pe partea de servicii administrative, cât și în cadrul magazinelor.

Fondul sud-african de investiţii NEPI a ajuns la un portofoliu de centre comerciale de peste 200.000 de metri pătrați pe piața locală. Până la sfârșitul acestui an, dezvoltatorul va începe lucrările la încă trei proiecte de retail : Mega Mall București unde lucrările au fost deja demarate, Vulcan Strip Mall București și Târgu Jiu Shopping City.

În prezent, NEPI gestionează în România Promenada Mall Brăila, Ploiești Shopping City, Retail Park Auchan Pitești, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, dar și clădirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview în Bucureșt și City Business Centre Timișoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii