Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

NEPI a inaugurat Shopping City Deva

Grupul de Investiții New Europe Propery Investments (NEPI) a finalizat extensia centrului comercial Shopping City Deva din județul Hunedoara, proiect prin care fostul Real Deva a ajuns la o suprafață închiriabilă de 54.000 metri pătrați. Investiția totală a fost de 14 milioane euro.
Shopping City Deva Detaliu

Proiectul a fost achiziționat de NEPI în 2013 și extins cu 11.000 metri pătrați, dedicați zonei de retail și divertisment, devenind astfel principalul pol de retail și petrecere a timpului liber, atât pentru județul Hunedoara, cât și pentru întreaga regiune.

Printre chiriașii noului centru comercial se numără brand-uri internaționale de fashion, încălțăminte și accesorii, prezente pentru prima oară în regiune, precum: ALTEX, Benvenuti, C&A, CCC, Cinema City sau Deichmann.

„Dezvoltarea și modernizarea centrului comercial existent, într-unul regional dominant pentru județul Hunedoara și împrejurimi face parte din strategia NEPI de extindere și modernizare a proprietăților din portofoliu. Pe lângă oferta variată de retail și de divertisment, acest proiect, în care am investit 14 milioane de euro, din 2013 și până acum, este un motor de creștere economică pentru întreaga regiune”, spune Tiberiu Smaranda, director executiv în cadrul NEPI.

NEPI este o companie listata pe piata principal a Johannesburg Stock Exchange Limited (JSE), Bursa de Valori Bucuresti (BVB), si The Alternative Investment Market (AIM) din Londra.

Pe 26 august, compania a finalizat tranzacția de achiziționare a Auchan Titan din capitală cu suma de 86 de milioane de euro.

Din portofoliul NEPI mai fac parte și Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Centre, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Galaţi Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu şi alte centre comerciale în întreaga ţară, dar şi în Serbia şi Slovacia. NEPI mai deţine şi clădirile de birouri Floreasca Business Park, The LakeView din Bucureşti si City Business Centre din Timişoara.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii