FacebookTwitterLinkedIn

Lansată în anul 2013, aplicația iTaxi are, în prezent, peste 250.000 de utilizatori.

Neogen a investit în aplicația iTaxi, în condițiile în care avea expertiză în această arie, deținând 20% din CleverTaxi. Neogen și-a vândut-o această din urmă participație în iunie 2017, grupului Daimler AG (Mytaxi), care a achiziționat integral CleverTaxi.com.

Împreună cu noua conducere a societății, sperăm să creștem nivelul serviciilor oferite de iTaxi și să demonstrăm că startup-urile din Republica Moldova pot face față cu succes concurenței venite din afară”, a declarat Călin Fusu.

Aplicația românească Clever Taxi, preluată de mytaxi, serviciul online de transport al grupului Daimler (Mercedes)

Investiția aduce și un nou director general: Elena Zgardan, care, anterior, a coordonat proiectul Guvern24.md. Ea ise se va alătura Directorului de Produs, Igor Negru.

Principala problemă a pieței de taximetrie este faptul că nu poți găsi o mașină liberă în orele de vârf, de aceea iTaxi își propune să atragă cât mai multe companii de taximetrie pe aplicația iTaxi”, a spus Elena Zgardan.

Igor Negru a completat că, pentru a continua dezvoltarea accelerată a aplicației, au nevoie de cei mai buni programatori din Moldova.

Călin Fusu preia o parte din aplicați mobilă Clever Taxi

Fondată în anul 2000, la Târgu Mureș, Neogen SA deține participații la companii precum Bestjobs.eu, Vivre.eu și, până recent, CleverTaxi.com, vândut către Mytaxi, aplicație deținută de grupul auto german Daimler AG.