Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru: „Urmează ca în primul trimestru al anului viitor să beneficiem de un prim vaccin şi în prima jumătate să putem să îl şi facem la noi în ţară”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin anti-Covid-19 în primul trimestru al anului viitor, urmând ca până la mijlocul anului viitor acesta să poată fi produs și în țara noastră, informează Libertatea.ro.
 aboneaza-te
Nelu Tataru

Nelu Tătaru a anunțat că deja Comisia Europeană a semnat contracte cu două firme care produc dozele de vaccin împotriva coronavirusului, România fiind pe lista țărilor care va beneficia de ele, notează Libertatea.ro.

„Comisia Europeană are în discuţie, în acest moment, în evaluare şi contractarea cu 6 firme producătoare. Sunt deja două care au semnat contractul”, a declarat Nelu Tătaru la Digi 24.

”Noi suntem acolo, urmează ca în primul trimestru al anului viitor să beneficiem de un prim vaccin şi în prima jumătate să putem să îl şi facem la noi în ţară”, a adăugat acesta.

Ministrul Sănătăţii a mai precizat că imunizarea se face fie trecând prin boală, fie având un vaccin, așa că este bine ca oamenii să respecte regulile sanitare și de distanțare socială.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii