Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Nelu Tătaru: Spitalul Militar din Iaşi va deveni unitate suport COVID

Spitalul Militar din Iaşi va deveni spital suport pentru tratarea pacienţilor cu COVID-19, a anunțat, sâmbătă, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.  
 aboneaza-te
Nelu Tataru

”Am evaluat Spitalul Militar din Iaşi, cu acordul ministrului Nicolae Ciucă. De mâine (duminică – n.r.) sau de luni acest spital va fi introdus în circuitul suport COVID. Am evaluat ca un număr de cazuri cu simptomatologie uşoară şi medie care vin la Iaşi din alte judeţe să fie redirecţionate în acele judeţe şi spitalizate acolo pentru a păstra spitalele din Iaşi doar pentru cazurile severe şi critice. Am putut vedea în Iaşi aproape pline paturile de Terapie Intensivă, dar la această oră nu avem niciun pacient pe ventilator. Este o patologie care poate fi controlată în acest moment, dar să nu uităm că în medicină există bolnavi, nu boli, şi evoluţia poate fi nefastă uneori“, a declarat ministrul Nelu Tătaru, citat de News.ro

Sâmbătă s-au înregistrat, la nivel naţional, 1.350 de noi cazuri de coronavirus şi 448 de pacienţi la ATI, ministrul Sănătății declarând că situația poate fi gestionată fără probleme.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii