Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru: „Sistemul de sănătate din România rezistă la 10.000 de cazuri noi pe zi”

Sistemul de sănătate din România rezistă la 10.000 de cazuri noi pe zi, în funcţie de cât de multe dintre acestea sunt medii sau grave, a declarat ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru, conform Radio România Actualități.
Coronavirus in Moldova

Nelu Tătaru: „Nu există criterii de selecţie a pacientului nici în viaţa medicală a unui profesionist, după cum nu există nici în prezenţa la Primirile Urgenţe.

Acordăm activitate medicală şi asistenţă medicală oricărui pacient care se prezintă, în condiţiile în care, după cum aţi putut considera, noi extindem această capacitate de Terapie Intensivă. Evaluarea noastră ne arată că deciziile de extindere se vor face acolo unde este nevoie, dar în acelaşi timp creând şi centre de Terapie Intensivă cu un număr mai mare de paturi, pentru a putea grupa, să spunem, personalul de specialitate într-un anumit loc şi nu a-l dispersa în diferite zone.

Avem un număr de paturi ATI de rezervă, pe care îl adaptăm, dar paturile de rezervă sunt atât pentru patologia COVID, cât şi non-COVID”, conform Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii