Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Nelu Tătaru: A patra etapă de relaxare a unor măsuri programată de la 1 iulie va fi amânată

Cea de a patra etapă de relaxare a unor măsuri, programată de la 1 iulie, va fi amânată, a declarat, Nelu Tătaru. ministrul Sănătății.
 aboneaza-te
Nelu Tataru
Ministrul Sănătății a precizat că aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-știintific, în condițiile în care în ultimele săptămâni numărul de noi cazuri de coronavirus a crescut semnificativ.
 „Astăzi a avut loc întâlnirea Grupului de suport tehnico-știintific și s-au evaluat cele două săpămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a numărului de cazuri la ATI, a numărului de decese. Propunerile sunt de a amâna noile măsuri de relaxare (n.r. – care ar fi urmat să fie aplicate de la 1 iulie) (…) O parte dintre concetățenii noștri nu au respectat aceste reguli impuse și am văzut o creștere a transmiterii comunitare, dincolo de focarele existente în spitale. S-a decis în Grupul tehnic amânarea celei de a patra etape de relaxare”, a declarat Tătaru, la Digi 24.
269 de cazuri noi de coronavirus au fost anunțate, luni, de către Grupul de Comunicare Strategică. Bilanțul total al celor infectați până acum cu COVID-19 urcă la 26.582.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii