Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: „Într-o perioadă cu numeroase provocări este nevoie de echilibru și păstrarea sănătății mintale”

Într-o perioadă cu numeroase provocări este nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru şi păstrarea sănătăţii mintale, afirmă ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, într-un mesaj transmis sâmbătă, de Ziua mondială a sănătăţii mintale, notează Agerpres.
 aboneaza-te
Nelu Tataru

Nelu Tătaru: „Pandemia provocată de noul coronavirus a produs multe schimbări în viaţa noastră din punct de vedere medical, dar şi social şi economic. Într-o astfel de perioadă cu numeroase provocări este nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru şi păstrarea sănătăţii mintale. În perioada următoare va fi nevoie de măsuri noi concretizate în programe şi investiţii pentru îmbunătăţirea accesului populaţiei la servicii de îngrijire a sănătăţii mintale”, conform Agerpres.

Ziua mondială a sănătăţii mintale este marcată în fiecare an la data de 10 octombrie, prilej de a creşte gradul de conştientizare şi educare a populaţiei cu privire la sănătatea mintală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii