Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: „Avem nişte Direcţii de Sănătate Publică ce trebuie reevaluate, reaşezate şi readaptate cerinţelor din ziua de astăzi”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat vineri că trebuie „lucrat foarte mult" la realizarea unei legislaţii în domeniul medical şi a spus că în perioada pandemiei a observat personal că managementul (n.r. - unor unităţi medicale) "lasă de dorit", iar Direcţiile de sănătate publică trebuie să fie "reevaluate, reaşezate, redaptate" cerinţelor din prezent, informează Agerpres.
 aboneaza-te
Nelu Tataru

Nelu Tătaru: „Ce ştim acum? Că trebuie lucrat foarte mult la o legislaţie, avem o lege a reformei în sănătate care din 2006 are peste 1.500 de amendamente, încât nu îi mai recunoaştem forma iniţială, avem un management care, evaluat practic la faţa locului în toate aceste luni şi personal de către mine, lasă de dorit, avem nişte Direcţii de sănătate publică care trebuie reevaluate, reaşezate şi readaptate cerinţelor din ziua de astăzi. Avem nişte sisteme de răspuns care, la fel, trebuie adaptate unei situaţii de criză. Ţin să menţionez în toată perioada colaborarea foarte bună cu Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă”, conform Agerpres.

Nelu Tătaru a mulţumit corpului medical pentru că a răspuns “prompt solicitărilor” în contextul pandemiei cu noul coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii