Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru este noul ministru al Sănătăţii

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Nelu Tătaru în funcţia de ministru al Sănătăţii. Tătaru va depune tot joi jurământul, informează News.ro.
Nelu Tataru

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, un decret prin care se ia act de demisia domnului Victor Sebastian Costache, ministrul Sănătăţii, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

De asemenea, Klaus Iohannis a semnat un decret prin care se numeşte în funcţia de membru al Guvernului Nelu Tătaru, ministrul Sănătăţii.

Premierul Ludovic Orban a anunţat oficial joi că Victor Costache a demisionat de la conducerea Ministerului Sănătăţii şi l-a propus pe secretarul de stat Nelu Tătaru pentru această funcție.

Nelu Tătaru (47 de ani) este medic chirurg la Spitalul din Huși, pe care l-a și condus o perioadă în calitate de manager. Este șeful PNL din Vaslui și a fost numit secretar de stat în Ministerul Sănătății în decembrie 2019.

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași, în anul 1998, apoi a lucrat ca medic la Spitalul din Vaslui și ulterior la Spitalul din Huși.

În legislatura 2012-2016, a fost senator PNL.

A condus grupul de lucru din Ministerul Sănătății care gestionează criza coronavirus în România din momentul izbucnirii crizei coronavirus în România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii