Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Nelu Tătaru: „Capacitatea de testare în acest moment este de 169 de puncte la nivel naţional, cu 50.000 de teste”

Capacitatea actuală de testare pentru coronavirus a României este de 50.000 de teste pe zi, dar important este și modul în care se fac anchetele epidemiologice, a afirmat ministrul sănătății, Nelu Tătaru, aflat între o vizită în județul Sălaj, unde se înregistrează cea mai mare incidență cumulată a cazurilor la 14 zile raportate la mia de locuitori, informează Radio România Actualități.
Coronavirus in Moldova

Nelu Tătaru: „Astăzi ajung în ţară testele rapide de COVID şi vor fi distribuite către fiecare unitate de Primiri Urgenţe a spitalelor mari. Capacitatea de testare în acest moment este de 169 de puncte la nivel naţional, cu 50.000 de teste. Lucărm în jur de 30-37-38-39, cel mai mult. În contextul în care avem recoltări sunt şi teste care trebuie lucrate.

Din punctul meu de vedere trebuie gestionată foarte bine fiecare anchetă epidemiologică, pentru a putea testa pe oricine este în acea anchetă, cu condiția ca acea anchetă să fie făcută și corect, iar declarațiile celui care este în anchetă să fie şi corecte, şi atunci vom avea şi mai multe teste”, conform Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii