FacebookTwitterLinkedIn

NEI Holding a lansat oficial serviciile sale de  transport aerian rapid NEI Air şi cel de ambulanţă aeriană privată, Medica Air.

Specialiştii de la NEI Medica şi NEI Guard au participat pe 20 iunie la Expoziţia de Aviaţie Generală din cadrul Bucharest International Air Show, ocazie cu care au lansat cele două noi servicii în care au investit 300.000 de euro. Pentru 2014, NEI estimează o cifră de afaceri de 200.000 de euro pentru cele două segmente.

Zeci de români apelează zilnic la serviciile private de ambulanţă aeriană, potrivit estimărilor NEI Medica, şi unele instituţii private de sănătate au inclus în portofoliul lor şi astfel de servicii care oferă acces în zone la care e greu de ajuns pe cale terestră, dar şi posibilitatea de a parcurge distanţa dintre doua unităţi spitaliceşti într-un timp scurt şi fără a întrerupe unele proceduri sau tratamente. Faţă de serviciile medicale din această categorie oferite de instituţii ale statului, clinici private pun la dispozitia pacientilor ambulanţele aeriene şi în situaţii care nu implică proceduri de urgenţă.

NEI HOLDING cuprinde companii din domenii diverse, precum pază şi protecţie, medical, modă, avocatură.