FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, operatorii vor câștiga cu 150 de lei mai mult, salariul acestora fiind de aproape trei ori mai mare decât la sfârșitul anului 2007, iar în prezent este aproape dublu față de salariul mediu la nivel național.  Salariul mediu brut realizat la sfârșitul anului 2015 a fost de 4.700 de lei, incluzând aici salariul de bază, vechime/sporuri, ore suplimentare și prime.

O altă decizie luată în urma semnării contractului este ca toți angajaţii să primească o primă pentru rezultatul anului 2015, în valoare de 1.430 lei brut, acordată în luna mai

CITEȘTE ȘI: 16 pentru 2016 – Dacia, în drumul spre primul loc

În plus față de salariu, angajații beneficiază de prime de Paști, de Crăciun și de vacanță (care, în total, reprezintă încă un salariu mediu realizat pe an), masă caldă, bonuri de masă, tichete cadou, transport subvenționat, asigurare de sănătate, bilete de odihnă și tratament și alte ajutoare, conform reprezentanților companiei.

Măsurile au fost convenite vineri, 5 februarie, de către administrația companiei împreună cu Sindicatul Autoturisme Dacia. Obiectivul Grupului Renault în România este a de a păstra competitivitatea industrială, în ceea ce priveşte activitatea de fabricaţie pe platforma de la Mioveni.