FacebookTwitterLinkedIn

„Îl luăm la echipă pe X?”, „nu mai jucăm ca in tur” sau „am slăbit rău în iarnă, nu arătăm bine in amicale”. Noi îl luăm la echipă pe Ronaldo. Noi i-am bătut pe fraierii ăia de la Chelsea și figurantu’ ăla de Mourinho ar fi trebuit să se teamă de noi.

Recunosc, îmi scapă și mie NOI-uri, doar că mai rar și la un nivel destul de superficial. Și până acum nu mi-a scăpat niciun NOI de nivel doi.

NOI-ul de nivel doi mi se pare identificarea masei cu o persoană. Și aici câștigătoarea este Simona Halep. Am auzit de curând că „ne-a bătut Makarova”. Cel mai mare coșmar al vieții mele s-a adeverit: am mâncat bătaie de la Makarova!!! S-a întamplat la Australian Open și mama mi-a zis să fiu atent cu ea, că asta e dată naibii, rusoaica asta. Că e mai rea și că e aia care urlă. N-am ascultat de mama și Makarova ne-a bătut pe noi toți.

Pentru că suntem o nație de nemți, suntem foarte critici cu Simona Halep. Pardon, cu noi. „Băi, nu trebuia să pierdem”, „pierdem locul trei”, „se duce naibii totul!“. Uite, eu cred că am un merit la ascensiunea Simonei Halep. Bona copilului, o femeie deosebită, știe pe cineva din familia Simonei. Mai mult, parcă a și vorbit cu Simona de câteva ori. Eu vorbesc zilnic cu Dana, așa o cheamă pe bonă, și sunt sigur că i-a rămas un gând de-al meu, pe care, într-o formă sau alta, l-a adus în discuție cu persoana pe care o știe și care la rândul ei o știe foarte bine pe Simona. Și ceva trebuie să fi ajuns și la urechile Simonei. Care Simona, poate în cel mai greu moment al ei dintr-un meci, și l-a amintit. Și de atunci a început să câștige punctele, pentru că a lovit-o un gând, iar gândurile fac diferența în astfel de momente. Poate cineva să nege că nu a fost așa? Eu cred că așa a fost.

Și dacă eu, care, vorba aia, am ajutat-o pe Simona, nu am pretenții exagerate, de ce să aibă unii care nu au făcut nimic? Haideți să ne relaxăm puțin!

PS. Aseară, la Dubai, am bătut-o pe Makarova. Poate câștigăm turneul și ne luăm ceva frumos.