FacebookTwitterLinkedIn

Producția Muse Entertainment în asociere cu CityTVo, divizie a Rogers Media, creat de Damon Vignale (Motive, Blackstone), conține 8 episoade de o oră și va avea premiera în 2019 fiind difuzată în UK și Africa de UNIVERSAL TV, de către 13TH STREET în Franța, Spania, Germania și Polonia, iar în România la DIVA.

The Murders este o serie dinamică, centrată pe un personaj feminin, hotărâta și totuși fragila Kate Jameson, interpretată de Jessica Lucas (Gotham), un detectiv începător de la departamentul de omucideri. Când Kate face o greșeală cu consecințe fatale, se hotărăște să repare eroarea care a costat-o foarte scump și să se ridice la nivelul tatălui ei, un detectiv de renume ucis în timpul serviciului.

În decorul agitatului Vancouver, Kate trebuie să lupte cu vina copleșitoare și cu relațiile personale și profesionale solicitante, pe măsură ce rezolvă noi cazuri, în care valorile și loialitatea îi sunt puse la încercare. Într-un oraș contemporan ce abundă în tehnologie, explorarea fiecărui caz solicită toate cele cinci simțuri, dezvăluind rolul cheie al tehnologiei într-o eră digitală atât în viața criminalilor, cât și a investigatorilor.

The Murders îi are în distribuție și pe Dylan Bruce (Orphan Black) în rolul Detectivului Nolan Wells, partenerul lui Kate; Lochlyn Munro (Riverdale) în rolul lui Mike Huntley, un fost coleg al tatălui lui Kate; Terry Chen (The Expanse) în rolul lui Bill Chen, șeful departamentului de omucideri și Luvia Peterson (Continuum), în rolul lui Meg Harris, coleg și prieten cu Kate. Apare, de asemenea, Venus Terzo (Arrow) în rolul lui Rita Gallo, mama lui Kate, aspirantă la o carieră politică.

“Temele abordate și desfășurarea acțiunii din cadrul The Murders fac din această producție un conținut ideal pentru televiziunile noastre internaționale” spune Steve Patscheck, EVP Global Programming, NBCUniversal International Networks. “O serie îndrăzneață, bazată pe personaje puternice, constituie un alt exemplu al angajamentului nostru de a livra conținut de calitate potrivit pentru brandurile din portofoliul nostru. Așteptăm cu nerăbdare să difuzăm această dramă cu ritm intens publicului din Europa și Africa.”

The Murders este produs de Muse Entertainment în asociere cu CityTV, o divizie a Rogers Media. Damon Vignale este creatorul și producătorul alături de Jesse Prupas, Michael Prupas, Shawn Williamson, Jamie Goehring și Jessica Lucas. Arielle Boisvert este producător. APC se ocupă de vânzările internaționale.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – IANUARIE 2019