Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

NBA și TiSSOT – parteneri la nivel global

Asociația Americană de Basketball și TISSOT au anunțat pe 5 octombrie încheierea unui parteneriat în urma căruia TISSOT devine primul Official Timekeeper pentru NBA, Asociația Americană de Basketball feminin (WNBA) și Liga de Dezvoltare NBA (NBA D-League).
Tissot_T_Touch_Expert_Solar_Tissot_Timekeeper_NBA_T091_420_47_057_00

Pentru TISSOT, acesta este primul parteneriat ca și cronometror oficial cu o Ligă majoră din sportul Nord-American și cel mai important din istoria de peste 160 de ani a mărcii. Parteneriatul completează perfect bogatul portofoliu de parteneriate sportive pe care le deține TISSOT.

TISSOT, primul brand elvețian în topul vânzărilor de ceasuri tradiționale și parte a Swatch Group – cel mai mare producător și distribuitor de ceasuri din lume – va dezvolta împreună cu NBA un sistem performant de cronometrare. Noul sistem va include, de asemenea, o serie de ceasuri personalizate și va fi disponibil în sezonul 2016-2017.

“Echipa TISSOT este mandră de parteneriatul cu NBA și de legătura pe care au reușit să o creeze cu jucătorii și cu fanii”, a mărturisit François Thiébaud, președintele TISSOT. “Emoțiile și spiritul sportiv se regăsesc și în produsele noastre”.

“În baschet fiecare secundă contează. Chiar și o zecime de secundă poate fi critică, iar acest nou parteneriat va aduce tehnologia TISSOT pe terenurile NBA”, a declarat Adam Silver, Comisar NBA. “Parteneriatul cu TISSOT ne onorează. Este un brand de primă clasă și cu o tradiție fabuloasă în ceea ce privește inovația”.

TISSOT va primi, de asemenea, o licență sub care va produce ceasuri pentru teren, de mână, dar și alte accesorii pentru toate echipele din NBA, care vor fi disponibile și la retailerii brandului din toată lumea.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii