FacebookTwitterLinkedIn

În condițiile restricțiilor de circulație din Ungaria și folosind platforma NATPE VIRTUAL, piața și conferințele se vor extinde până la patru zile și vor începe de pe 24 august până la 27 august 2020. “Pentru acest an, NATPE Budapest International nu va avea o amprentă fizică la Hotelul Intercontinental din Budapesta, Ungaria, din cauza problemelor în curs de desfășurare legate de pandemia globală”, se arată într-un comunicat NATPE.

Agenda conferinței internaționale NATPE de la Budapesta va include premiere exclusiviste mondiale din marile studiouri globale. Programul include studii de caz cu talente de vârf, producători executivi și creatori de conținut care evidențiază modul în care producția și distribuția de programe de astăzi se adaptează la viitor.

Evenimentul, în forma sa virtuală, va continua să fie o resursă finală pentru producători și distribuitori ca un serviciu de schimb pentru businessul de conținut. Experiență digitală este descrisă de organizatori ca fiind extrem de intuitivă pe NATPE VIRTUAL, care este un spațiu de evenimente virtual construit personalizat. Participanții vor primi același ghișeu unic pentru piața globală de conținut pe care o așteaptă de la evenimentele fizice ale NATPE.

Platforma NATPE VIRTUAL utilizează cel mai cuprinzător ecosistem de instrumente personalizate pentru creatorii și distribuitorii de toate categoriile.

NATPE Budapest International a deveni un eveniment de neratat pentru comunitatea globală de conținut din Europa, Orientul Mijlociu, Asia și America. Schimbarea virtuală va oferi o oportunitate în plus pentru aceste teritorii de a participa și expune propriile lor spectacolele.

Conferința virtuală și piața NATPE Budapest International vor avea loc luni, 24 august, între 10 și 20:00, CEST și apoi marți, 25 până joi, 27 august: între 18:00 și 20:00, CEST (Central European Summer Time).

NATPE este cea mai mare asociație a profesioniștilor de conținut din SUA, dedicată modelării viitorului conținutului prin intermediul piețelor globale și conferințe, proiecții, premii și evenimente de networking, inclusiv NATPE Miami Marketplace + Conferință, LA Screenings Independents, NATPE Budapest International și NATPE Streaming Plus.