Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

National Geographic difuzează un documentar despre dispariția Malaysian 270

National Geographic Channel difuzează un documentar despre cursa Malaysian 270 care s-a prăbușit cel mai probabil în urrma unei deturnări, ducând la dispariția celor 239 de pasageri și membri ai echipajului, marți, 8 martie, de la ora 21:00, informează Media Expres.
National Geographic

O echipă londoneză a realizat o descoperire examinând datele din satelit, care sugerează că avionul a zburat mai multe ore după pierderea contactului cu turnul de control.

Analiza probelor a revelat că zborul 370 a executat trei ture înainte de ultima comunicare prin radio, mai întâi o tură spre stânga, apoi încă două, îndreptând avionul spre vest, apoi spre sud înspre Antarctica.

În documentar, printre experții care analizează o varietate de teorii încercând să explice ce s-ar fi putut întâmpla, Malcolm Brenner consideră că aceste ture sugerează că cineva din cockpit a deviat intenționat avionul de la cursa stabilită.

Avionul Boeing 777 este unul dintre cele mai automatizate din lume, cursa 370 a Malaysian Airlines trebuia să treacă prin coridorul de aer ce traversează zona de nord-est deasupra golfului Thailandei, înainte de a-și continua traseul către Beijing. După 20 de minute de la decolare, avionul atinge altitudinea de croazieră de 10.600 de metri. Un controlor din Kuala Lumpur face o ultimă transmisiune la ora 1:19 am. Echipajul trebuie să contacteze controlorii vietnamezi în mai puțin de un minut. Însă, cursa 370 nu a trasmis niciun semnal nici după 19 minute mai târziu. Avionul a dispărut fără urmă.

National Geographic este o televiziune deținută de National Geographic Ventures și FOX Entertainment Group, prin intermediul National Geographic Channel International, alături de National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People și Nat Geo Mundo.

La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC US, care este un parteneriat al NGV și Fox Cable Networks Group) este disponibil în peste 440 de milioane de case, în 171 de țări și în 45 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii