Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

National Geographic difuzează seria „Comori Ascunse ale Lumii Antice”, un documentar despre cele mai vechi și mai misterioase civilizații

National Geographic difuzează seria „Comori Ascunse ale Lumii Antice”, în fiecare duminică, din 8 noiembrie. De la temple maiestuoase la comorile pierdute ale faraonilor, documentarul este o explorare palpitantă a unora dintre cele mai vechi și mai misterioase civilizații, informează Media Expres.
National Geographic

În data de 13 noiembrie, de la ora 22:00, are loc premiera documentarului „Rebuilding Paradise”. Sub semnătura regizorului Ron Howard căștigător al premiului Oscar, acest film urmărește povestea refugiaților din Paradise (California) pe parcursul unui an de la incendiile ce le-au distrus orasul, notează Media Expres.

În plus, pe 27 noiembrie, National Geographic difuzează un episod special al noii serii “Vânătorii de Viruși”, despre Covid-19.

Epidemiologul și ecologistul Christopher Golden și corespondentul ABC News, James Longman pornesc într-o călătorie epică de-a lungul continentelor pentru a face cunoștință cu oameni de știință ce încearcă nu doar să înțeleagă, ci și să oprească extinderea COVID-19 și, mai ales, să prevină următorea pandemie de acest gen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii