Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

National Geographic difuzează premiera “Gordon Ramsay: Călător cu gust”

National Geographic difuzează de duminică 28 iulie, “Gordon Ramsay: Călător cu gust”, serie în care chef-ul cu numeroase stele Michelin și atlet Ironman pleacă într-o nouă aventură în jurul lumii, informează Media Expres.
National Geographic

Din Peru, Laos și Maroc până în Hawaii, Alaska și Noua Zeelandă, Ramsay va traversa văi, va înota în oceane, va străbate păduri și va escalada munți în căutarea sa neobosită de inspirație culinară. Programele despre mâncare și aventură sunt un teren cunoscut pentru Ramsay, care, în serialul din 2010 realizat pentru Channel 4, ”Gordon’s Great Escapes”, explorând culturile culinare ale Indiei și Asiei de Sud-Est, notează Media Expres.

Serialul documentar “Gordon Ramsay: Călător cu gust” ni-l dezvăluie pe venerabilul chef cunoscând oameni din diferite zone ale globului și învățând despre culturile, preparatele și aromele unice fiecărei regiuni. Fiecare ingredient pe care-l culege și fel de mâncare pe care-l gustă îi inspiră o nouă rețetă creată de la zero, gândită pentru a reprezenta sufletul acelei culturi.

Fiecare episod se încheie cu o provocare pentru Ramsay: însoțit de o legendă a gastronomiei locale, el își testează abilitățile nou dobândite și, împreună, pregătesc un festin pentru localnici. Pentru Ramsay, mâncarea este poarta spre cultura locală, iar fiecare aventură este calea spre sufletul oamenilor și locurilor.

”A fost uluitor să pot călători în locuri neștiute de turiști, mai puțin umblate, alături de National Geographic, să interacționez cu localnicii și să descopăr povești incredibile despre tradiții și delicatese unice, despre eforturile enorme necesare obținerii ingredientelor native”, afirmă Ramsay. ”Am învățat mult mai multe filmând acest serial decât am făcut-o în ultimii zece ani.”

TOPUL COMPANIILOR DE SONDARE A PIEȚEI – ANUL 2018

Ramsay trăiește o serie de aventuri, culinare și nu numai, în locurile uimitoare pe care le vizitează:
Străbate jungla densă din Laos pentru a gusta ouă de furnică țesătoare și pentru a plonja în apele periculoase în căutare de melci și gândaci uriași de apă dulce;

Vânează țipari cu mâinile goale folosind tehnici tradiționale Maori alături de un pescar local, în Noua Zeelandă;
Colaborează cu localnicii în Maui pentru a intra în posesia celei mai periculoase capturi cu ajutorul unor instrumente făcute de mână și merge la pescuit cu sulița alături de Kimi Werner, celebra scufundătoare liberă din Hawaii;
Escaladează versantul unei stânci în timpul unei furtuni de zăpadă, însoțit de un localnic, pentru a culege ierburi native în Alaska;
Coboară în rapel într-o cascadă furioasă și cunoaște culegătorii locali de ciuperci din Maroc;
Se urcă pe o stâncă în Peru în căutarea viermilor de cactus, o delicatesă locală.

Serialul va fi transmis în 172 de țări și în 43 de limbi. „Gordon Ramsay: Călător cu gust” este produs de Studio Ramsay.

BANII DIN FOTBALUL ROMÂNESC – ANUL 2018

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii