Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

National Geographic difuzează documentarul „Teroriștii fildeșului”

National Geographic Channel difuzează în premieră documentarul „Teroriștii fildeșului”, la 27 septembrie, de la ora 22:00, în care ziaristul Brian Christy de la revista „National Geographic” anchetează efectele devastatoare ale comerțului ilegal de fildeș la nivel internațional, informează Media Expres.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Printre consecințele tragice ale braconajului de elefanți se numără cei 30.000 de elefanți africani uciși în fiecare an pentru colții lor și miile de oameni care sunt atacați și uciși ca urmare a acestui trafic sângeros.

Reporter cu vastă experiență în conflictele traficului de animale sălbatice și corespondent-șef al diviziei de Investigații Speciale a revistei National Geographic, Christy apelează la o nouă metodă pentru a examina cum fildeșul ilegal este transportat atât pe teritoriul Africii cât și în afara continentului. El comandă realizarea unui fildeș artificial, care să arate și să aibă textura unui colț real. Fildeșul artificial conține un sistem de urmărire prin GPS special creat, pentru a urmări indivizii care ucid elefanții, descoperindu-le rutele, porturile, orașele și țările unde îi poartă jaful lor brutal de fildeș.

VEZI CINE A CÂȘTIGAT CONCURSUL DE SCENARII „EPISODUL 1” LA HBO!

Fildeșul artificial îl conduce pe Christy către cele mai nemiloase grupări militarizate și teroriste, toate cunoscute pentru prădarea comunităților, violarea și capturarea sătenilor, uciderea paznicilor de parcuri naturale care se opun acțiunilor lor.

Ancheta lui Christy, deși periculoasă, are o importanță vitală în sprijinirea autorităților internaționale care încearcă să identifice sursele de fildeș ilegal și să suprime acest tip de comerț. Subiectul anchetei lui Christy este prezentat pe coperta revistei National Geographic, ediția de septembrie.

Revista National Geographic este publicația oficială a Societății National Geographic de aproape 127 de ani. De-a lungul istoriei sale, revista a revelat publicului, în imagini memorabile, numeroase descoperiri și expediții (multe dintre ele finanțate de Societatea National Geographic), cum au fost prima ascensiune americană a vârfului Everest, eforturile inovatoare ale lui Jane Goodall și Dian Fossey în lucrul cu primatele din Africa, scufundările lui Jacques Cousteau și coborârea istorică a lui James Cameron pe fundul Gropii Marianelor în 2012, toate subiectele regăsindu-se în documentare National Geographic Channel.

VEZI CINE SUNT CEI MAI MARI INVESTITORI ÎN PUBLICITATEA RADIO LA MAGAZINE!

„Teroriștii fildeșului” este produs de National Geographic Studios pentru National Geographic Channel.

Pentru National Geographic Studios, producătorul este J.J. Kelley, producătorii executivi sunt Jared Lipworth și Dave Snyder, vicepreședinte de producție este Brian Lovett și președinte este Brooke Runnette. Pentru National Geographic Channels International, vicepreședinte executiv și director al diviziei de conținut internațional este Hamish Mykura.

La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC US, care este un parteneriat al NGV și Fox Cable Networks Group) este disponibil în peste 440 de milioane de case, în 171 de țări și în 45 de limbi.

CITEȘTE: PRIMA TV A INTRAT ÎN INSOLVENȚĂ

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii