Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

National Geographic Channel difuzează seria „Dincolo de magie, cu DMC”

National Geographic difuzează din 16 noiembrie, de la ora 20:00, un nou serial intitulat „Dincolo de magie, cu DMC” și care îl are ca protagonist pe magicianul Drummond Money-Coutts (foto), cu numere realizate pe străzile din Londra, Barcelona, Mexico City și Singapore, informează Media Expres.
Discovery Channel

DMC prezintă numere de „evadare”, „percepții extrasenzoriale” sau pur și simplu îndoaie linguri, dar realizează și călătorii inițiatice de exemplu în Singapore, unde îl întâlnește pe magicianul chinez Lu Chen pentru a învăța cum magia asiatică încearcă să dea viață noțiunii de vis.

În Londra, DMC execută câteva numere de „micro-magie” și un truc clasic cu cărți de joc, iar pe străzile medievale din Barcelona, el folosește arta modernă și creează o structură folosind o iluzie de scenă, într-un număr care combină arta predicției, a perspectiva și iluzia, la lăsarea întunericului.

Cele trei episoade ale seriei sunt difuzate săptămânal de la ora 20:00 și au titlurile: „50:50 Mortal“ (16 noiembrie), „Sfidând gravitația” (23 noiembrie) și „Pot să trec prin zid!” (30 noiembrie).

„Dincolo de magie, cu DMC” este produs de Windfall Films în asociere cu So Shoot Me TV, pentru National Geographic Channels International (NGCI). Pentru Windfall Films, producătorul executiv este Carlo Massarella. Pentru So Shoot Me TV, producătorul executiv este Mark Leslie. Pentru NGCI, vicepreședinte executiv și director al diviziei de conținut international ester Hamish Mykura.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii