Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

National Geographic Channel difuzează în preimeră serialul „Aurul din Yukon”

aur.jpg
National Geographic Channel difuzează în premieră de joi, 5 decembrie, de la ora 22:00, serialul „Aurul din Yukon” ce urmărește patru familii de mineri din zona Cercului Polar, informează Media Expres.

Cele patru echipe de mineri prezente în documentar sunt formate din novicele „Big Al” McGregor; răutăciosul Bernie Kreft și cei doi fii ai săi, Justin și Jarrett; cei mai buni prieteni Ken Foy și Guillaume Brodeur; și Karl Knutson și exigentul său tată, Marty.

„Aurul din Yukon” este produs de Paperny Entertainment pentru National Geographic Channels International (NGCI). Pentru Paperny, producătorii executivi sunt David Paperny, Cal Shumiatcher, Audrey Mehler, Beth Wichterich și Lynne Kirby. Pentru NGCI, vicepreședintele executiv și directorul diviziei internationale de conținut este Hamish Mykura.

National Geographic Channels International (NGCI) este o companie deținută de National Geographic Ventures și FOX Entertainment Group, și aceasta se alătură Societății National Geographic în angajamentul de a explora, conserva și educa prin intermediul celor șase televiziuni ale sale: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo People și Nat Geo Music.

La nivel global, National Geographic Channel (inclusiv NGC US, care este un parteneriat al NGV și Fox Cable Networks Group) este disponibil în peste 440 de milioane de case, în 171 de țări și în 48 de limbi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii