Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Natalie Massenet părăsește Net-a-Porter cu 153 mil. dolari în cont

Natalie Massenet, fondatoarea site-ului Net-a-Porter și femeia care a convins industria de fashion de lux că are o casă și în online, părăsește grupul britanic pe care l-a construit în 2000 din incinta apartamentului său din Londra, la numai cinci luni după ce a anunțat fuziunea cu rivalul Yoox, informează New York Times.
 aboneaza-te
Natalie Massenet

Ea și-a dat demisia la scurt timp după ce și-a vândut acțiunile de la Net-a-Porter, evaluate la circa 153 milioanele de dolari.

Noua companie, Yoox Net-a-Porter se va lista la bursa din Milano în luna octombrie și va deveni cel mai mare retailer de bunuri de lux, evaluat la aproximativ 3,4 miliarde de euro. Cumulat, cele două companii, au vânzări de 1,3 miliarde euro și și în jur de 24 milioane de utilizatori în întreaga lume.

În aprilie, retailerii online de lux Yoox şi Net-a-Porter confirmau, potrivit Financial Times, că vor deveni parteneri de business pentru a pune „temeliile” unei case a puterii în industria online a modei de lux.

Net-a-Porter și-a mărit vânzările cu circa 23% în 2014 și a ajuns astfel la 835 milioane dolari, cât timp Yoox a raportat un profit net de 14,8 milioane dolari și vânzări de 565 milioane dolari anul trecut.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii