Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Narcis Ranghiuc, director general Grain Bags România: „Suntem vulnerabili și trecători în această lume, indiferent de mărimea business-ului”

Forbes România a invitat comunitatea de business din România să răspundă la cele mai importante chestiuni ale momentului în cadrul proiectului editorial #lecțiipentru2021
BVD_1012

 Evoluția companiei într-un cuvânt

Am fost afectați la început, deoarece majoritatea clienților erau reticienți la vizite. Dar pe parcursul anului, s-au mai liniștit lucrurile. Domeniul în care activăm nu a fost afectat de pandemie, deoarece funcționăm în sectorul agricol care oferă materia primă pentru hrana populației. Suntem pe aceeași linie oarecum cu supermarketurile, care trebuie să furnizeze continuu mâncare, nu se pot închide.

 

Cele mai importante lecții

– suntem vulnerabili și trecători în această lume, indiferent de mărimea business-ului

– e bine să fii pregătit cu economii, pentru a susține câteva luni business-ul, așa cum ar trebui să facă orice administrator/manager

– este important să fii aproape de echipă, fiecare să fie motivat, chiar dacă vin perioade cu multe provocări.

 

Prestația autorităților

 

– apreciez intervenția statului în credite de tip IMM-invest.

– cu siguranță solicitările au fost mai mari decât se așteptau, dar cred că au facut tot ce au putut, bineînțeles cu resurse limitate materiale și de timp.

 

 Strategia de business pentru 2021

– să fim pregătiți și precauți în cazul în care apar situații neprevăzute indiferent de natura lor

– să fim partenerul preferat al fermierului și al procesatorului în adevăratul sens al cuvântului. Să simtă ca îi ajutăm și suntem lângă ei în aceste vremuri dificile.

– să avem silobag-uri de calitate înaltă pe piață, pentru cereale și furaje.

 

 Provocări în 2021

Cred că cea mai mare provocare va fi pandemia însoțită de o eventuală criză economică. În acest context va trebui să ne adaptam de la vremuri bune la vremuri mai deosebite.

 

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii