FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Având în vedere domeniul agro în care activăm și faptul ca vara noi suntem în plin sezon, cu siguranță nu putem intra în vacanță, noi vom avea vacanță la iarnă, când recolta clienților va fi depozitată în siguranță în silobag-urile Grain Bags. Până atunci suntem alături de clienții noștri care sunt în campania de recoltare și au nevoie de soluții economice și eficiente pentru depozitarea cerealelor și a furajelor.

Certitudini și predictibilitate

Ultimul an si jumătate a fost dificil și cu multe provocări. A fost pandemie de Covid-19, dar și multă secetă în agricultură. Însă, am încercat să găsim soluții. Am mers mult pe partea de promovare în mediul online, unde am organizat întâlniri cu fermierii pe pagina noastră de Facebook. Din ceea ce vedem, anul 2021 va fi unul cu recolte bogate și sperăm că mai bun față de 2019. Dar, acest lucru vom putea spune cu siguranță la finalul acestui an.

Îngrijorări

Cel mai tare cred că mă îngrijorează condițiile meteo. Anul acesta se preconizează recolte bune, dar având în vedere ploile abundente și fenomenele meteo extreme din unele părti ale tării, sper ca producțiile să nu aibă de suferit.

Planuri de business

Anul acesta, am inițiat un amplu proces de transformare organizaționala și consolidare a echipei. Recrutăm colegi noi, chiar și fără experiență, pentru că obiectivul nostru este să atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi, care ne împărtășesc valorile și viziunea. Știm că succesul nostru se bazează pe oamenii noștri și de aceea în Grain Bags oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Pentru anul 2022, obiectivul nostru principal este să pătrundem cu produsele din oferta noastră și pe piețele vecine, în prezent lucrăm la strategia de dezvoltare și sunt încrezător, cu oamenii potriviți și ajutorul lui Dumnezeu, vom avea succes.
 

Vacanță în țară sau în străinătate

Nu voi pleca în vacanță în această vară, stau alături de colegii, clienții și colaboratorii mei, pe câmp la recoltat. Voi merge la iarnă în concediu, cu siguranță în România, unde sunt multe locuri frumoase de văzut.

Pe parcursul acestei veri, redacția Forbes România va publica mai multe astfel de chestionare, ce fac parte din proiectul editorial intitulat Summer Plans 2021. Totodată, acestea se vor regăsi și în ediția viitoare de print Forbes România.